söndag 2 september 2012

Tävling......

Vill ni kanske ha chansen att vinna en fin bukett i höstiga färger..... det är klart ni vill!
Skriv en kommentar här som piggar upp oss nu när det börjar mörkna så fort. Dela och gilla sedan tävlingen på Kvartersblommans facebooksida så har du en extra lott i dragningen och kanske blir buketten din.....

Vinnaren dras den 9/9.



4 kommentarer:

  1. Hösten är guldets årstid, när naturen skiftar från grönt till rött och guldgult. Vi kan tända ljus och kura skymning och tänkt på, att om fyra månader vänder det igen och vi går mot ljusare tider och en ny sommar.

    Ewa W

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja faktum är att hösten egentligen är en av de mysigaste årstiderna. Och så som tiden rusar fram kommer det snart vara dags att planera nästa sommars aktiviteter och måsten.

      Susanne

      Radera
  2. Åååh, en sån underbar bukett!! Den skulle lysa upp och sprida glädje i det dystra höstmörkret! Kramar!

    SvaraRadera
  3. September! Hela buketten har september över sig! Underbara blommor med höstens glödande färger! Men september har inte bara underbara blommor att titta på. September är månaden då man fortsätter ta vara på skörden. Trädgårdens eller naturens! Björnbär, plommon och äpple som blir marmelad och pajer, gurkor och rödbetor som läggs in. Härligt!
    Sedan är månaden speciell för oss eftersom maken och jag i år firar tvåårig bröllopsdag. Vad kunde var finare än att få ge honom din vackra bukett?!

    SvaraRadera